Terug naar het overzicht
Totale renovatie, Boortmeerbeek Verbouwing
Totale verbouwing van een eengezinswoning en kantoorruimte. De complexiteit van het perceel en de ongunstige oriƫntatie van het goed gaf de mogelijkheid om de nieuwe uitbouw te richtingen naar het westen.

Error message

  • Notice: Undefined index: name in block_menu() (line 146 of /home/vanwe22/domains/sensarchitecten.be/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Undefined index: name in block_menu() (line 165 of /home/vanwe22/domains/sensarchitecten.be/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Undefined index: name in system_menu() (line 647 of /home/vanwe22/domains/sensarchitecten.be/public_html/modules/system/system.module).
  • Notice: Undefined index: name in _ctools_list_themes() (line 567 of /home/vanwe22/domains/sensarchitecten.be/public_html/sites/all/modules/ctools/includes/plugins.inc).